Huulten muotoilu ja täyttö

 

Esim.: Huulten muotoilu täyteaineella 0.5ml 230 euroa / 1ml 300 euroa.( hoitajan laittamana)


Varaa aika, soita 0942891880  tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Käytämme huulten muotoiluun vain korkealuokkaisia, tutkittuja ja turvallisia täyteaineita. Tavoitteenamme on aina kaunis ja toiveidesi mukainen lopputulos.

Täyteainepistoksilla voidaan lisätä huultesi täyteläisyyttä halutussa määrin tai syväkosteuttaa niitä. Huulten syväkosteutus sopii etenkin niille, jotka eivät varsinaisesti kaipaa huuliin volyymlisää vaan haluavat luonnollisella tavalla häivyttää ikääntymisen merkkejä ja palauttaa kimmoisuutta.

Täyteainepistoshoito kestää noin 30-45 minuuuttia. Toimenpidealue puudutetaan ennen toimenpidettä tehokkaalla puudutevoideella, jotta toimenpide olisi miellyttävä. Kotiin pääsee heti toimenpiteen jälkeen. Toipumisaikaa ei ole vaan normaaleiden askareiden pariin voi palata heti. Kylmähoito ehkäisee tehokkaasti turvotusta ja pistosalueen ihon mahdollinen punoitus häviää päivässä parissa. Saunomista tulee välttää muutaman päivän ajan.

Mitä täyteaineet ovat?

Hyaluronihappo on luonnossa yleisesti esiintyvä sokerimolekyyli. Ihmisessä luontaista hyaluronihappoa on mm ihosssa. Ihon hyaluroniahappo sitoo itseensä vettä pitäen ihon nuorekkaan kimmoisana. Ikääntyessä iho menettää kimmoisuuttaan ja ihonalaiskudoksessa tapahtuu surkastumista. Tämä johtuu mm ihon  sisältämän kollageenin ja luontaisen hyaluronihapon määrän vähenemisestä. Seurauksena ovat tyypilliset ihon ikääntymismuutokset : rypyt, juonteet sekä ihon veltostuminen.

Käyttämämme täyteaineet ovat luontaista hyaluronihappoa muistuttavaa geeliä, jolla ihoryppyjä voidaan täyttää, pehmentää tai häivyttää. Pistoshoitojen tulokset eivät ole pysyviä. Täyteaine häviää vähitellen noin 6 -12 kk kuluesssa pistoksesta ja poistuu luonnollista tietä. Vaikutuksen kesto riippuu jossain määrin yksilöllisestä aineenvaihdunnasta sekä käytetystä täyteainemäärästä. Hoito voidaan uusia niin usein kuin on tarve.

Tässä linkki tuloskuviin:   https://www.instagram.com/helsinkiclinic_anni/

 

 

pistoshoitajamme Anni Andersin