Rintojen suurennus (silikonit)

 

       Hinnat 

  • lääketieteellinen peruste  :   5180 euroa.  
  • esteettinen peruste       :   5800 euroa. ( Tarjous 5180 euroa)

Hinnat ovat kiinteitä kokonaishintoja (sis. leikkaus nukutuksessa, lääkärinpalkkiot, implantit, tukiliivit, ompeleen poiston sekä  jälkitarkastukset). Käytämme vain parhaita silikoni-implantteja ( Mentor, Motiva Ergonomix, Sebbin).

Toimenpiteen rahoitus onnistuu myös Resurs Bank osamaksulla. Hakemuksen voit täyttää sitoumuksetta vastaanotolla.

Rintaimplanttien vaihtokustannus vastaa normaalia implanttileikkausta.

 

Silikonista

Nykyisin käytettävät modernit silikoni-implantit ovat rakenteeltaan monikerroksisia ja erittäin kestäviä. Implantin sydän on pehmeää hyytelömäistä geeliä, jonka kiinteys vastaa luonnollista rintarauhaskudosta. Silikoni-implantti ei vaikuta raskauteen, sikiönkehitykseen tai haittaa imetystä.

Implantit

Rintojen suurentamisella pyritään muuttamaan rintojen koko paremmin kehoon sopivaksi. Rinnat ovat mahdollisesti veltostuneet raskauden ja imetyksen seurauksena tai ne ovat jääneet puberteetissa kehittymättä. Rintojen suurennus voidaan tehdä joko silikoni-implantein tai rasvansiirrolla. Rintaimplanteilla savutetaan yleensä suurempi muutos kuin rasvansiirrolla. Rasvansiirto on useimmiten monivaiheinen toimenpide ja edellyttää riittävää ylimääräistä rasvakudosta vatsalla ja/tai reisien alueella. 

Rintaimplantteja on sekä anatomisia (pisaramallisia) että pyöreitä. Anatominen implantti antaa mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Mikäli halutaan korostaa “kaula-aukkoa” tai halutaan erittäin täyteläinen rinnan yläosa voidaan valita myös pyöreä/klassinen implantti. Pieni rinnan laskeuma voidaan korjata pelkällä silikoni-implantilla – suurempi laskeuma vaati myös rintarauhaskudoksen kirurgista muotoilua/ihon kiristystä ja tuottaa ylimääräisen arven nänninpihan ympärille sekä rinnan alaosaan.

Klinikkamme käyttää vain erittäin laadukkaita Mentorin ja Motivan sekä Sebbinin silikoni-implantteja. Implanttivalmistajat myöntävät implanteilleen elinikäisen rikkoutumistakuun takuun. Valmistaja korvaa uuden implantin, mikäli implantti jouduttaisiin vaihtamaan repeytymisen/rikkoutumisen takia. Leikkauksesta kotiutuessa saat mukaasi ns "implanttipassit", joissa on takuuta silmällä pitäen yksityiskohtaiset tiedot sarjanumeroineen juuri sinun implanteistasi.

Lisätietoa rintaimplanteista löytyy valmistajien nettisivuilta. Klikkaa seuraavia linkkejä: Mentor.

Implantin koon valinta perustuu rintakehän mittasuhteisiin (pituus/leveys) ja toisaalta haluttuun rinnan täyteläisyyteen. Lisäksi oman rinnan muoto ja olemassa olevan rauhaskudoksen määrä otetaan implantin valinnassa huomioon.  Implantti voidaan sijoittaa rintalihaksen päälle tai osittain lihaksen alle ( ns. dual plane -tekniikka). Valintaan vaikuttaa muun muassa ylärintakehän rasvakudoksen paksuus, mahdolliset erityiset urheiluharrastukset ja toisaaalta tavoiteltu lopputulos. Yleisimmin päädytään n 250 – 460 grammaa kokoisiin implantteihin. Implantin valinta on aina asiakkaan ja plastiikkakirurgin yhdessä tekemä päätös. Vastaanotolla pääset kokeilemaan erikokoisia ja muotoisia implantteja.

Leikkauksesta

Rintojen suurennusleikkaus kannattaa tehdä aina nukutuksessa. Nukutustoimenpide on lyhyempi ja toipuminen nopeampaa verrattuna paikallispuudutustoimenpiteeseen. Lyhyempi toimenpidekesto vähentää tulehdusriskiä ja siten myös kapseloitumisriskiä. Nukutus takaa toimenpiteen aikaisen kivuttomuuden ja antaa kirurgille työrauhan - kaikki tarvittava rinnan muotoilu voidaan tehdä rauhassa kauniin lopputuloksen aikaan saamiseksi. 

Valmistautuminen leikkaukseen alkaa konsultaatiokäynnillä plastiikkakirurgimme vastaanotolla.

Esitutkimuksena tarvitaan mahdollisesti rintojen ultraäänitutkimus ja/tai mammografia asiakkaan iästä riippuen. Lähetteen tutkimukseen saat meiltä. Perusterveeltä aikuiselta ei vaadita verikokeita.

Rintojensuurennusleikkaus on päiväkirurginen toimenpide - kotiutuminen tapahtuu voinnin mukaan toimenpidepäivänä iltapäivällä/illalla saattajan kanssa.

Leikkausarpi sijoitetaan huomaamattomasti rinnanaluspoimuun ja leikkaus kestää noin tunnin. Kotiutuessa rinnat ovat tuettu teippauksella, jonka voi itse poistaa kotona seuraava päivänä. Jatkohoitona käytetään tukevaa rintaliiviä vuorokauden ympäri neljän viikon ajan. Haavaompeleet ovat ihonsisäisiä/sulavia eikä niitä tarvitse poistaa. Toipuminen kestää viikon ja urheilu on salittua neljän viikon kuluttua toimenpiteestä. Lopullinen leikkaustulos on nähtävissä muutaman kuukauden kuluttua toimenpiteestä.

Leikkauksen jälkeen tavoitat meidät puhelinpäivystyksemme kautta 24/7. Meillä olet turvallisissa käsissä!

Kapselitakuusta

Alle kuukauden kuluessa ilmaantuvien kirurgista hoitoa vaativien komplikaatioiden hoito on maksutonta ( esim verenpurkauman poisto, haavan puhdistusleikkaus ym). Mikäli rintaan kehittyy korjausta vaativa Baker IV kapselikovettuma vuoden kuluessa leikkauksesta, niin teemme korjausleikkauksen nukutustoimenpiteenä veloituksetta asiakkaillemme.